Landsudstilling 2008

Så blev landsudstillingen igen i år afholdt i Herning Barnevelderklubbens bestyrelsesmedlemmer stod igen klar med en stand hvor man kunne mødes og snakke avl og alt andet som rører sig i fjerkrækredse.
Johnny Edelgård dømte igen i år dværgene og Sven E. Holm de store dyr.
Der var desværre kun mødt 10 af de store. Her havde Ib Lausen fra Dybbøl den bedste trio på 278 p. og bedste hane og høne, begge 93 p.
Dværgene var præsenteret med 23 sort dobbeltrandet og Leif Jensen fra Rødovre havde 3 fine sorte med. En hane med 94 p. og 2 høner med 93 og 94 p.
Sven E. Holm fik 3.3 pokalen med 550 p.
Erik Mortensen 2.2 med 379 p., bedste trio med 286p., bedste hane med 95p. og bedste høne med 96 p.
Et stort tillykke med de flotte resultater!

Udtalelse fra dommer Sven Erik Holm

Citat: "Det grønne blad" januar 2009
Barnevelder sort dobbeltrandet
Desværre manglede en trediedel af dyrene. Iblandt de fremmødte var der en ret god hane med en ganske god type og en fin farve og tegning. Men hanen måtte gerne være en lille smule større. Der var et par gode høner med ret fin tegning og passende størrelse. Men her kneb det lidt med ryglinien. Der skal være en smuk profil i ryggen. Pas på at de ikke bliver for flade i ryglinien. Flere af hønerne havde for mørke løb. Løbene skal være gule, og det kan lade sig gøre at avle gule løb.
Der er nok at tage fat på i den nye avlssæson. Jeg ønsker alle held og lykke med dette spændende arbejde.
Sven E. Holm

Legbarfarvet dværgbarnevelder

Niels Åge havde bragt nogle legbarfarvede dværge med til klubbens stand som ikke er set på udstillinger et stykke tid. Jytte havde nogle hvide dværge med som heller ikke har været med nogle år. Og så selvfølgelig de sorte dobbeltsømmede i dværg og stor. Vi havde i år bestilt en lidt større stand så der kunne blive bedre plads til både dyr men især mere plads til de mennesker som kom og slog sig ned for en snak.
En stor tak til Ingrid og Niels Åge for det store arbejde i har lagt i udstillingsdagene og i forarbejdet forinden. Det blev en flot stand med mange besøgende.

Mimi Trædmark

| Svar

Nyeste kommentarer

18.05 | 05:32

Hej Birgitte,
Prøv at høre Karl Bruun Nielsen. Hans mail står nederst når du klikker på bestyrelses medlem. Hans er en af vores suppleanter.
Mvh
Arno

13.05 | 08:16

Hej jeg har en skruk høne og søger daggamle kyllinger eller rugeæg tæt på klækning. Kan nogen hjælpe mig . Helst tæt på Værløse

02.05 | 09:28

Jeg er vendt tilbage til denne side flere gange, når jeg har skullet forklare, hvad der sker inde i ægget. Tak for en dejlig side!