Messecenter Herning 2018

EE-EUROPEAN SHOW 2018

Indgangspartiet til udstillingen

Europaudstillingen 2018 i Herning

MCH 9.-11.november 2018

Som bekendt var der en kæmpe udstilling i Herninghallerne sidste år, hvor Danmark var vært ved den årlige Europaudstilling for bla Fjerkræ. Der deltog over 30.000 dyr og rigtig mange mennesker fra lige så mange lande. Vores forening var især ops på vore venner fra Holland, som vi jo besøgte for et par år siden. Vi deltog også lørdag aften i fællesspisningen for 2.500 gæster inde i Herning centrum. Det var godt vi har medlemmer der kan tale Hollandsk – for vore venner derfra, kan ikke engelsk. Så jeg forsøgte mig på Tysk, men ikke med et særligt godt resultat.

 

Vi var glade for at der var flere af vore medlemmer, som udstillede, men var lidt trætte af, at vi ikke kunne få en stand hvor vi kunne promovere foreningen. Men det var der ingen der kunne få, da alle arealer var lejet ud og hvor stadeholderen skulle betale for området de rådede over.

 

 

sidst ajourført 07082019 HKS

| Svar

Nyeste kommentarer

18.05 | 05:32

Hej Birgitte,
Prøv at høre Karl Bruun Nielsen. Hans mail står nederst når du klikker på bestyrelses medlem. Hans er en af vores suppleanter.
Mvh
Arno

13.05 | 08:16

Hej jeg har en skruk høne og søger daggamle kyllinger eller rugeæg tæt på klækning. Kan nogen hjælpe mig . Helst tæt på Værløse

02.05 | 09:28

Jeg er vendt tilbage til denne side flere gange, når jeg har skullet forklare, hvad der sker inde i ægget. Tak for en dejlig side!